Actie Kerkbalans 2024

Vanaf 15 januari start de Actie Kerkbalans 2024. Vrijwilligers van de wijken gaan op pad om de enveloppen te bezorgen.

Digitaal! Waarom?

Om deze vrijwilligers te ontlasten wordt ook dit jaar gebruik gemaakt van de huidige digitale mogelijkheden. U zult begrijpen dat deze manier van benaderen ook het milieu ten goede komt, omdat er minder papier gebruikt wordt. Ook voor onze kerk is het voordeliger, omdat er minder onkosten worden gemaakt voor acceptgiro’s, enveloppen, papier, enzovoort. En er zijn minder uren nodig om alles in orde te maken en na de actie alles weer administratief te verwerken.

Digitaal! Hoe?

Als uw e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau ontvangt u dit jaar op uiterlijk 18 januari een e-mail met een verzoek om mee te doen met de Actie Kerkbalans. In deze e-mail staat een link naar een toezeggingsformulier. Door te klikken op deze link komt u automatisch terecht op het digitale toezeggingsformulier. Wij vragen u vriendelijk het toezeggingsformulier vóór 31 januari a.s. in te vullen en te verzenden.

Als u in het verleden aangegeven heeft, dat u niet digitaal benaderd wilt worden, dan krijgt u de envelop met papieren thuisbezorgd. Heeft u een e-mail gekregen, maar wilt u liever een papieren versie, wilt u dan contact opnemen via toezegging.bethelkerk@pkn-zwijndrecht.nl of telefonisch op nummer 06-29442082?

Het bankrekeningnummer voor de Actie Kerkbalans is: NL 39 RABO 0377503371 t.n.v. Gereformeerde Kerk te Zwijndrecht.

In de Folder Actie Kerkbalans 2024 hiernaast kunt u alle verdere informatie vinden.

Direct uw toezegging overmaken?

Dit kan via de Bethelkerk-app! Scan de QR-code hiernaast met de camera app op uw mobiele telefoon of tablet. Zo kunt u uw toezegging, in 1 keer, via iDeal betalen.

Periodieke Gift

 

SKG Collect

De Bethelkerk maakt vanaf dit jaar gebruik van SKG Collect. Dit is een kerkelijke webwinkel voor bijvoorbeeld de verkoop van collectebonnen of het overmaken van giften. Het is een initiatief van ‘Stichting Kerkelijk Geldbeheer’ (SKG). 

SKG Collect vormt een uitbreiding op de bestaande producten voor betalingsverkeer, zoals incasso en overschrijvingen. Betalen gaat via iDeal en/of incasso.

Gebruik van SKG collect vereenvoudigt het werk van onze vrijwilligers, die de giften en vrijwillige bijdragen verwerken.