Predikanten

Over Onze Predikanten

Welkom bij het overzicht van onze predikanten. Deze pagina is gewijd aan het introduceren van de predikanten van onze kerkelijke gemeente. Onze predikanten spelen een cruciale rol binnen Bethelkerk als wijkgemeente van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), waar zij verantwoordelijk zijn voor de geestelijke leiding, het verzorgen van de erediensten en het bieden van pastorale zorg.

Onze Predikanten:

Elke predikant binnen onze gemeente brengt een unieke professionele achtergrond, theologische opleiding en persoonlijke ervaring mee. Hun bijdragen aan onze gemeente zijn onmisbaar, variërend van het leiden van diensten en het verzorgen van catechese tot het ondersteunen van gemeenteleden in hun spirituele groei en het bijstaan in pastorale situaties.

Contact en Bereikbaarheid:

Of het nu gaat om spirituele vragen, behoefte aan pastorale zorg, of het aanvragen van sacramenten, onze predikanten staan klaar om u te ondersteunen.

Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze predikanten door hun profielen te lezen. Voor meer persoonlijke interactie of specifieke vragen zijn zij bereikbaar via de verstrekte contactgegevens. Hun toewijding en expertise zijn van grote waarde voor onze gemeente en dragen bij aan de vorming van een levendige en ondersteunende geloofsgemeenschap.

06 3030 2026
Sinds 1 januari 2017 predikant in de Bethelkerk.
06 8290 0271
Sinds 22 september 2019 predikant in de Bethelkerk.