Deelcafé De Groene Buur

Het is ons verlangen om een ontmoetingsplek te starten voor de buurt, en daarom zijn we bezig met de opzet van Deelcafé De Groene Buur. Dit is gevestigd naast de kerk, op de hoek van de Keetmeesterstraat en de Rotterdamseweg.

We hopen rond de zomer 2024 onze deuren te openen voor alle buurtbewoners, koffieliefhebbers, en belangstellenden.

In ons deelcafé drink je de lekkerste koffie van Zwijndrecht, kan je een stukje zelfgebakken taart komen eten, of deelnemen aan één van onze activiteiten. Dit alles wordt georganiseerd door vrijwilligers, onze zgn. deelgenoten. We zijn altijd op zoek naar mensen die zich herkennen in onze missie: een goede buur zijn. Dat betekent: tijd en aandacht hebben voor de mensen om je heen.

Onze deelgenoten zijn actief als bakker, barista, gastheer of gastvrouw. Mocht je meer interesse hebben, neem dan contact met ons op via onze website: www.deelcafedegroenebuur.nl

Je kunt je daar ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, onze social media kanalen volgen, én natuurlijk onze menukaart bekijken!

Het deelcafé zal in eerste instantie open zijn op woensdag en zaterdag, van 9.30-16.30 uur. We zien je graag verschijnen om voor jou de lekkerste cappuccino te maken!

www.deelcafedegroenebuur.nl