Bethelkerk App

Ontdek Onze Gemeente-app: Verbinden, Groeien en Delen!

We zijn verheugd om onze gemeenteleden en vrienden uit te nodigen om de officiële app van onze Bethelkerk te ontdekken! In deze moderne tijd is het belangrijker dan ooit om manieren te vinden die ons helpen verbonden te blijven, te groeien in ons geloof en deel te nemen aan het gemeenschapsleven, waar we ons ook bevinden. Met trots introduceren we een tool die precies dat doet: onze gemeente-app.

De Bethelkerk app:

  • Altijd Verbonden: Of je nu thuis bent, onderweg, of op vakantie, onze app brengt de gemeenschap naar je toe. Ontvang direct updates over gemeenteactiviteiten, nieuws, en evenementen.
  • Spirituele Groei: Vind bijbelteksten en inspirerende content die je helpt om dagelijks te groeien in je geloofsleven.
  • Gemakkelijk Communiceren: De app maakt het gemakkelijker dan ooit om in contact te komen met gemeenteleden. Heb je gebed nodig of wil je meer leren over hoe je betrokken kunt raken? Of heb je een hulpvraag, of mooi nieuws om te delen? Het is allemaal mogelijk met slechts een paar tikken.
  • Directe Toegang tot Online Diensten: Mis nooit een kerkdienst! Met de app kun je via de Agenda functie live diensten bijwonen of opnames van eerdere diensten bekijken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.
  • Geven met Gemak: Onze app biedt een veilige en eenvoudige manier om je giften te geven. Met een paar klikken kun je bijdragen aan het werk van onze gemeente en onze missie ondersteunen.

Download de App Vandaag Nog!

We nodigen je van harte uit om deze waardevolle hulpbron te ontdekken en te gebruiken als onderdeel van je dagelijkse wandel met God en onze gemeente. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android gebruikers, dus ongeacht wat voor smartphone je hebt, je kunt direct toegang krijgen tot alle functies die onze gemeenschap biedt. Daarnaast is de Bethelkerk app nu ook beschikbaar via je computer.

Deze app is meer dan alleen een technologische toevoeging; het is een deel van onze voortdurende inspanning om een ondersteunende, levendige en toegankelijke gemeente te bouwen voor iedereen. Door de app te downloaden, open je een wereld van verbinding, inspiratie en gemeenschap, allemaal binnen handbereik.

Sluit je aan bij onze gemeenschap online en begin vandaag nog met het verkennen van de vele mogelijkheden die onze app biedt. Samen kunnen we groeien in geloof, hoop en liefde, ondersteund door de kracht van digitale verbinding. We kijken ernaar uit om je in de app te zien!